Roomer Timmer- en Restauratiebedrijf

General Contractors, Prime Contractors Lexmond
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Lakerveld 137 Kaart
Plaats
4128 LG  Route Lexmond
Telefoon
06 21423982
E-Mail
info@roomer.nu
Website

Informatie

Timmer en restauratiebedrijf Roomer is in 1998 gestart door ondergetekende na een gedegen opleiding en leer/praktijk periode. Wij hebben ons direct vanaf de aanvang toegelegd op het uitvoeren van hoogwaardig ambachtelijk timmer- en bouwwerk. Wij zijn onder meer actief in een aantal sectoren te weten : Reparatie en renovatie werkzaamheden aan bestaande woningen Restauratie werkzaamheden aan gemeentelijke en rijksmonumenten Verbouwingen aan bestaande woningen of bedrijfspanden Nieuwbouw van woningen en bedrijfsruimten Interieurbouw / afbouw werkzaamheden Bouw advies, assistentie bij het maken van plannen Wat betreft bovenstaande sectoren geldt dat het hier zowel om deel projecten als complete “turn key” werken handelt. Door de relatieve kleinschaligheid van onze onderneming kunnen wij zeer flexibel inspelen op de wensen van onze klanten. Na samen met de opdrachtgever ( en eventueel architect en/of bouwkundige) de werkzaamheden gedegen te hebben geïnventariseerd en doorgesproken maken wij naar aanleiding van duidelijke afspraken een inzichtelijke offerte. Indien wenselijk bevat onze offerte tevens de werkzaamheden van overige voor de bouw noodzakelijke disciplines als elektrotechniek, en cv en loodgieterwerkzaamheden. Kwaliteit van werken staat bij ons en onze onderaannemers hoog in het vaandel. Onder kwaliteit verstaan wij niet alleen de mate van vakmanschap en afwerking van onze uit te voeren werkzaamheden maar ook de snelheid van werken, en de kwaliteit van gebruikte materialen, houtsoorten en gereedschappen. Wij weten als geen ander dat het uitvoeren van werkzaamheden aan, c.q. verbouwen van, een bewoonde woning een uiterst belastende aangelegenheid kan zijn voor de bewoners. Wij doen er dan ook alles aan om onze werkplek(ken) netjes, georganiseerd, veilig en schoon te houden zodat u als bewoner zo min mogelijk overlast heeft van de bouwactiviteiten. Kortom : u ligt ons als klant zeer na aan het hart.

Roomer Timmer- en Restauratiebedrijf is gevestigd op Lakerveld 137 . Het volgende wordt aangeboden: General Contractors, Prime Contractors In Lexmond zijn er 2 andere General Contractors, Prime Contractors. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Gratis offerte, Online afspraak maken, Bedrijven, Particulieren, Nee, bouw advies, assistentie, interieurbouw / afbouw, nieuwbouw, reparatie en renovatie, restauratie, verbouwingen, origineel timmerwerk ,.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Roomer Timmer- en Restauratiebedrijf

Give stars

Openingstijden

zo:i.v.m de zondags rust

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

General Contractors, Prime Contractors
0621423982 06-21423982 +31621423982

Kaart Lakerveld 137

Loading map...