Brood- en Banketbakkerij Van Dijk

Brood And Banket Lexmond
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dorpsstraat 56 58 Kaart
Plaats
4128 BZ  Route Lexmond
Telefoon
0347 341 282
E-Mail
info@bakkerijvandijk.nl
Facebook
BakkerijJ.vanDijk
Website

Informatie

In de gemeente Vijfheerenlanden is Bakkerij van Dijk in Lexmond de Warme Bakker daar waar het vuur nog brandt. Met een flinke productieruimte achter de winkel worden dagelijks brood, koek en banket vervaardigd. Hier komt de geur van gebakken producten je te gemoed, Naast alle traditionele producten worden ook specialiteiten dagelijks aan het assortiment toegevoegd. Ook bestellen via de webshop en laten bezorgen in de gemeente waartoe Lexmond behoord is mogelijk. Met de komst van een nieuwe elektrische oven waarbij de stroom volledig via Eneco HollandseWind (milieukeur) energie wordt verwarmd, laat Bakkerij van Dijk merken duurzaam met de toekomst bezig te zijn.

Brood- en Banketbakkerij Van Dijk is gevestigd op Dorpsstraat 56 58 . Het volgende wordt aangeboden: Brood And Banket In Lexmond zijn er 1 andere Brood And Banket. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bakkerswinkel, Appelflappen, Appeltaart, Bossche bollen, Broodjes, Cake, Chocoladetaart, Cupcakes, Donuts, Gebak, Koek, Kwarktaart, Marsepein, Mokkataart, Muffins, Oliebollen, Slagroomtaart, Speculaas, Stroopwafel, Taart, Tompoezen / tompoucen, Verjaardagstaart, Vlaai, Bezorgservice, Webshop, Begane grond, Banketbakker, Bonbons, Bruidstaart, Chocolade, Fototaart, Kindertaart, Petit fours.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Brood- en Banketbakkerij Van Dijk

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Brood And Banket
0347341282 0347-341-282 +31347341282

Kaart Dorpsstraat 56 58

Loading map...